Home

Canyoning foto's
Foto's van de Canyoning opleiding van de Outdoorgroup. De training werd gegeven door Jesse de Vos en Merijn Buitelaar, beiden geschoold en gediplomeerd bij CEC in Oostenrijk.

Buitelaar-canyoning
Outdoorgroup.nl
Buitensport.startkabel
Topo's
Klik hier voor enkele topo's van de canyons waar de foto's bij horen:
Torrent de la valette Torrent de beal noir
Mail redactie

 

  

Thumbs up!
Het gaat om in totaal om 100 foto's, ondergebracht in 5 thumbnail-galeries. Door op een thumbnail te klikken krijg je een vergroting te zien. De scans zijn gemaakt in webkwaliteit. 

Publicatie van de foto's op deze site op welke wijze dan ook  is verboden, tenzij vooraf schriftelijke toestemming van de webmaster is gekregen. 

Klik hieronder voor de fotogaleries
Thumbs 1: Hangin' in. Hangin'out.
Thumbs 2: Ropecourse on the rocks.
Thumbs 3: It's a beautiful day!
Thumbs 4: Cloudy and wet all over... 
Thumbs 5: Last but not least
Touwtechniek training
Canyoning moet snel. Winst maken moet in het 'lais maken gebeuren. Snel en efficient inhangen, mooi touwverloop en in geval van nood naar boven shunten. Anders dan bij speleo gebruik je hierbij geen andere touwklmmen dan de shunt. (Zou er een oorzaak gevolg relatie bestaan tussen de naam shunt en het werkwoord shunten?). Practice, practice, practice, that's the motto. Routine maken is net zo belangrijk als routine behouden. Dus ...practice, practice, practice!
It's a beautiful day....
Deze foto's zijn gemaakt op vrijdag 24 mei 2002. Een stralende dag met sneeuw op de toppen, na een dag waarop het met bakken uit de hemel kwam inclusief donder en bliksem. Locatie: Torrent de la Valette: 2500 meter canyon met zo'n 450 meter hoogteverschil en 14 abseils. Opgewekt ging het de berg op: 'It's a beautiful day, sun is shining...!' . Klik hier voor de topo van Torrent de la valette.

 

Copyright © 2002 Wout van de Woude  
voor buitensport.info

Laatst gewijzigd 07 januari 2003