skate buitensport infoMeest Gestelde Skate Vragen...Skate RoutesOverzicht van nightskatesSkate evenementenSkate reizen
  inline skating


Tips:

 


Inline-skate.nl

Skate.startkabel.nl

Row - nightskate

Neem een kijkje op de nieuwe skate-site
Na ruim een jaar skate.buitensport.info werd het tijd dat deze skate-site op eigen benen ging staan. De laatste hand aan de nieuwe site is gelegd, het nieuwe domein is er en sinds 1 juni zijn we live. Op de nieuwe site kun je nu ook zelf links, tips, routes en andere bijdragen posten. Nieuwsgierig? Surf direct naar www.inline-skate.nl
skaters


Skate-Nieuws:
Favorieten
Voeg deze site toe aan je favorieten: klik hier 


Wil je de nieuwsbrief ontvangen? 
Subscribe 
Unsubscribe
 

Nieuw op de site:
Skate-hotspots Berlijn en Barcelona
Mail redactie
 
 
Voor de duidelijkheid, alle skate  informatie die je gewend was op deze site te vinden, is ondertussen overgebracht naar inline-skate.nl. De site die je nu bezoekt wordt niet meer ge-update en zal op den duur helemaal verdwijnen.
  Serie: Skate spots in Europa! Nieuw: Berlijn!
In 2003 plaatsen we een serie skate verhalen van Lex van Buuren. Hij is eigenaar van Skate-A-Round reizen en kent de beste skate-spots. Lees nu al alles over skaten in Berlijn en Barcelona.
 
Skate routes  
Af en toe komen er op deze site routes bij. De nieuwe gaan we steeds op deze pagina vermelden, de oudere blijven beschikbaar in dit archief. Op dit moment kun je kiezen uit vier routes.
  Nightskate overzicht 2003
Ze gaan overal weer van start: de nightskates. De data van alle Nederlandse nachtelijke skate-events van 2003  staan hier handig geïndexeerd. Met alle details over vertrekpunten, dagen en tijden. En het aantal deelnemers dat je kunt verwachten. Nieuw dit jaar is de Velsen Nightskate!
 
 

Skate Safe!
Een serie artikel over, de naam zegt het al, veilig skaten. Harde cijfers over ongevallen, maar ook tips om blessures te voorkomen en over de status van de skater in het verkeer

 
Techniek
Ins and outs van wielen, roteren, lagers en onderhoud aan je skates, je vindt er steeds meer over op deze site! 
  Teveel geskate?
Hoe weet je dat je teveel hebt geskate? Er zijn veel (on)zinnige antwoorden op die vraag...
 

 

 

Copyright © 2022 Wout van de Woude
voor buitensport.info

Laatst gewijzigd 11 januari 2022